Blog

Kvalitní péče o lak vašeho automobilu

Kvalitní péče o lak vašeho automobilu

Účelem navoskovaného auta je nejen zářivý lesk, ale také ochrana před všemi myslitelnými vlivy a nečistotami jako je např. hmyz, UV záření či sůl. Níže je uveden výčet nejkvalitnějších a nejúčinnějších vosků, které nabízíme. Ke každému vozu přistupujeme individuálně. Před nanesením jakéhokoliv vosku a ochranné politury je provedeno důkladné mytí a odmaštění celého laku, díky kterému se odstraní i ty nejmenší nečistoty. Po důkladném vysušení celého vozidla je možné přípravek jemně vmasírovat na celou karoserii vozu speciální houbičkou. Po nanesení přípravku je celá karoserie rozleštěna mikrofázovou utěrkou do zářivého lesku. Nabízíme vysoce kvalitní přípravky s certifikáty kvality za přijatelné ceny. Díky zkušenostem a precizní práci našeho týmu a rovněž kvalitě jednotlivých přípravků, odjedete od nás nejen se zářivým leskem, ale i dokonalou ochranou laku.

 

Simoniz original vosk

 

Nejstarší původní vosk s více jak stoletou tradicí, vyráběný v USA od roku 1910. Zlatý plech se stal ikonou pro dlouhotrvající ochranu a brilantní lesk. Ideální spojení syntetických čistidel a přírodního karnaubského vosku. Naprostá klasika na ochranu laku Vašeho vozu. Extrémně tvrdý a trvanlivý vosk,  karnaubský vosk, jehož vrstvy lze aplikovat a překrývat opakovaně a tím dosáhnout téměř „nezničitelné“ ochrany Vašeho laku.

 

– doba aplikace 60 – 120 min

– výdrž – ochrana do 3 měsíců

– cena – 500,- Kč (jedna vrstva)

 

Karnaubský vosk Premium

 

Nejkvalitnější přírodní vosk, který můžete laku svého vozu dopřát (získaný  z listů brazilské palmy). Několika měsíční ochrana proti všem myslitelným vlivům, včetně poškození laku častým mytím v automatických kartáčových myčkách. Snižuje přilnavost hmyzu a zajišťuje lepší efekt odtoku vody. Vysoce kvalitní karnaubský vosk chrání lak a poskytuje zářivý lesk.

 

-doba aplikace 60 – 120 min.

-výdrž-ochrana do 4 měsíců

-cena-950,-Kč (jedna vrstva)

 

Collinite super Doublecoat vosk

 

Výrobek americké rodinné firmy Collinite, vyráběný od roku 1936.Pořád ručně vyráběný autovou ze směsí těch nejlepších syntetických a přírodních vosků. Odolává nepřízni počasí v podobě dešťů, plískanic, sněhu, soli i prachu a je proto velmi oblíbený jako vosk pro zimní období, kdy Váš vůz potřebuje extra odolnou ochranu laku. Nezlomí ho však ani žár letního slunce a chrání lak před oxidací a škodlivým UV zářením. Je tedy ideální pro celoroční použití všude tam, kde požadujete maximální ochranu laku a nejdelší možné intervaly voskování. Vosk Collinite odolává i opakovanému mytí a je proto výrobcem hrdě označován jako „vosk odolávající saponátům“(Detergent Proof Auto Wax).

 

-doba aplikace 2 – 3hod.

-výdrž-ochrana-6 měsíců (letní/zimní varianta)

-cena-1650,-Kč (letní/zimní varianta)

 

Nanotechnologie PIKATEC………Jen to NEJLEPŠÍ…

 

Ryze česká firma PIKATEC Technology s.r.o., výrobce nanokosmetiky, která patří mezi nejmodernější ochrany laku, kol a skel Vašeho vozu. Nanočástice ochrání povrch vozu neviditelným štítem, chrání ho před škrábanci a hloubkovým znečištěním. ochrana vozu přichází ve dvou řadách Diamond a Ceramic.

Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl a jakou řadu nanokosmetiky zvolit­­?

Doporučujeme u vozu v hodnotě do půl milionu korun zvolit řadu Ceramic a u vozu vyšší cenové kategorie pak zcela jistě zvolit Diamond. Řada Diamond byla vyvinuta tak, aby splňovala ta nejtvrdší kriteria a byla schopna čelit extremním podmínkám a stala se tou nejlepší a nekompromisní ochranou pro Váš vůz. Řada Ceramic vychází z řady Diamond, její složení bylo upraveno tak, aby kosmetika byla cenově dostupná a přesto disponovala vynikajícími vlastnostmi.

 

-doba aplikace 4-6hod.

-výdrž-ochrana-minimálně 12měsíců

-cena-5000,- (řada Ceramic)

-7000,- (řada Diamond)

 

 

TOP! Impregnace předního vnějšího skla Vašeho vozu přípravkem s nanotechnologií zn. PIKATEC-Ceramic, tzv. tekuté stěrače. (Při dešti dochází k samočisticímu efektu a také není nutno od rychlosti 60km/h používat stěrače.)

 

-doba aplikace 30min.

-výdrž-ochrana-12měsíců

-cena-450,-Kč

 

TOP! Impregnace všech vnějších skel Vašeho vozu přípravkem s nanotechnologií zn. PIKATEC – Ceramic, tzv. tekuté stěrače.

 

-doba aplikace 90min.

-výdrž-ochrana-12měsíců

-cena-1100,-Kč

 

TOP! EXLUSIVE…………. PRO NÁROČNÉ………………………a OPRAVDOVÉ ZNALCE!!!

KOMPLETNÍ OCHRANA-Impregnace exteriéru Vašeho vozu přípravkem s nanotechnologií zn. PIKATEC.

NAVOSKOVÁNÍ KAROSERIE, OCHRANÁ POLITURA DISKŮ KOL A IMPREGNACE VŠECH VNĚJŠÍCH SKEL!!!

-doba aplikace 4-6 hod.

-výdrž-ochrana-12měsíců

-cena-7500,- (řada Ceramic)

-9500,- (řada Diamond)

 

 

 

 

 

 

Štítky: , , ,

info@cistim-auta.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *